joi, 1 septembrie 2011

Ghicitoare: din cei 5,5 milioane €, cât i s-a promis senatorului Feldman pentru ajutor şi minciunele?


Am promis o continuare la articolul de ieri. Pentru că există o plăcere subtilă în atacul la persoană, mai ales când persoana e publică şi te minte în faţă, voi continua cu o mică piedică la nenea senatorul Feldman.
Trecând peste penibilul omului pe care îl cheamă Feldman, îi e ruşine cu propriul nume, dar îl  foloseşte înainte de alegeri când cere ajutor (comunitatea evreiască din România ştie la ce mă refer), mă gândesc cât de penibile vor fi explicaţiile “dramaturgului, prozatorului şi politicianului român” prins cu ruşinea în public. Asta dacă le va da vreodată.
De ce explicaţii?
Păi, pe 3 august 2011 a fost o dezbatere la primăria sectorului 6 pe tema Cinematografului Favorit (asta în urma scandalului din şedinţa de consiliu din iulie). Feldman, persoană importantă, normal că a fost în prezidiu să-l susţină pe primar.
Şi de dramaturg şi prozator ce e, l-a luat gura pe dinainte, bagând nişte gogoşi:



Sursa: procesul verbal al dezbaterii - pagina 18 (link-ul original aici, cât o mai funcţiona…).
Partea frumoasă e că am şi fragmentul audio (un reportofon în plus sau în minus la prezidiu nu mai conta…).
Dar de ce e minciună? Cum poate fi dovedit?
Simplu… Tot ce spui în Parlament, rămâne înregistrat. Cu atât mai mult atunci când e vorba de buget!
Aşa că am luat ultimele 2 proiecte de buget (2010 şi 2011), ţinând cont că Cinematograful Favorit e la primăria 6 doar din martie 2010, şi le-am verificat.
Buget 2010:
Buget 2011:
Dintre miile de amendamente depuse şi respinse sau aprobate, doar cele ale senatorului Feldman nu apar nicăieri. Nu că sunt pe alte teme… nu există niciun amendament depus de vreun senator pe nume Feldman. Credeţi că le-a depus sub pseudonim??? :)
Nimic nou sub soare cu ceea ce face domnul Feldman. A avut profesori buni… Băselică, Boc, Woodrea... Mai ales Woodrea! Să ne amintim de savuroasa “sunt o admiratoare a doamnei Udrea” :)
Dragi bucureşteni, dragi locuitori ai cartierului Drumul Taberei... bucuraţi-vă că i-aţi dat votul. Sper că vă simţiţi reprezentaţi! Sper că apreciaţi şi mâna caldă a senatorului atunci când vă intră în buzunar…

Sursa : atitudini.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu