joi, 1 septembrie 2011

Liberalii cer prezenţa Regelui Mihai la o şedinţă festivă a Parlamentului cu prilejul împlinirii a 90 de ani a Majestăţii Sale


Parlamentarii liberali au solicitat organizarea unei şedinţe festive de plen a Parlamentului, pe 25 octombrie, la care să participe Regele Mihai, cu prilejul împlinirii a 90 de ani de către Majestatea Sa.

''Săptămâna trecută, grupurile liberale au depus la birourile permanente ale celor două camere ale Parlamentului, solicitarea ca pe 25 octombrie Majestatea Sa Regele Mihai să vină în plenul camerelor reunite, în cadrul unei şedinţe festive, 25 octombrie fiind ziua de naştere a Majestăţii Sale, când împlineşte 90 de ani'', a declarat senatorul PNL, Puiu Haşotti, citat de Agerpres.

Regele Mihai a mai fost prezent în Parlament în decembrie 2006, cu ocazia şedinţei festive a Legislativului de atunci, în cadrul căreia preşedintele Traian Băsescu a prezentat Raportul privind analiza dictaturii comuniste din România.
Fostul suveran a renunţat atunci să vorbească de la tribună, preferând să adreseze un mesaj printr-un comunicat de presă dat publicităţii, la vremea respectivă, de Casa Regală.

Sursa : evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu